comme chez swa

 

Het restaurant „Comme chez Swa” in Aarschot, wordt gerund door Francois en Geraldine. Francois is de „chef” , een zeer goede kok en tevens een fervente fan van Jack Nicholson. Geraldine, zijn toekomstige vrouw, is hem eigenlijk opgedrongen door een oude oom die onlangs overleden is. Deze laat „Swa” een fortuin na als hij effectief met Geraldine trouwt.

Geraldine is een domme, onaantrekkelijke vrouwen en François is haar liever kwijt dan rijk. Hij is namelijk smoorverliefd op Claudie, die van hem niets moet weten tot zij van de erfenis hoort. Dit zeer tegen de zin van Tom, de barman, die een relatie heeft met Claudia. Na een klacht van een klant, krijgen ze bezoek van de gezondheidsinspectie. Ook de nieuwe hulpkok laat op zich wachten. Ondertussen heeft Francois, onder druk van Claudia, een huurmoordenaar laten komen om Geraldine uit de weg te ruimen. Als die huurmoordenaar, Carlo Mozarella, verkeerdelijk wordt aanzien als de kersverse hulpkok, is de chaos compleet.

„Comme chez Swa” is een intrigekomedie van Pol Anrijs waarin de spanning te snijden is. Met deze nieuwe uitdaging brengt Eric Valvekens en zijn amateurgezelschap ‘t RAT hun vijfde productie en wagen ze dit jaar tevens de stap van de gymzaal naar de nieuwe feestzaal.

Auteur

Pol Anrijs

Regisseur

Erik Valvekens

video

« of 11 »

foto’s

 

Ga terug